Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Στις 8:30 πμ η εκκίνηση των δύο αγώνων της 15ης Ιουνίου για το Μονοπάτι Παρνασσού 2014

Δελτίο τύπου 28.05.2014
   Στις 8:30 πμ η εκκίνηση των δύο αγώνων της 15ης Ιουνίου για το Μονοπάτι Παρνασσού 2014....

   Καθώς πλησιάζει η μέρα των αγώνων και η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει σε καλοκαιρινά επίπεδα, η απόφαση της οργανωτικής επιτροπής είναι να δοθεί κοινή εκκίνηση για τον αγώνα των 24,2 και των 10,9 χιλιομέτρων  στις 8:30 πμ.
   Η προχωρημένη εποχή δεν επιτρέπει να δοθεί εκκίνηση αργότερα, για να περιοριστεί ο χρόνος κίνησης των αθλητών με υψηλές θερμοκρασίες. Εκείνοι που θα δοκιμαστούν περισσότερο από τη ζέστη είναι οι αθλητές του μεγάλου αγώνα, καθώς με χρονικό όριο τις 5 ώρες, είναι σαφές  ότι οι λιγότερο γρήγοροι θα κινηθούν πολλή ώρα με τον ήλιο ψηλά στον ουρανό.
   Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα καλείται να δώσει λύσεις στην ανάγκη για καλύτερη τροφοδοσία των αθλητών, στη μειωμένη ροή νερού στις πηγές και στις υπόλοιπες ιδιαιτερότητες της εποχής.
   Η γραμματεία των αγώνων θα λειτουργεί το Σάββατο 5-9 μμ και την Κυριακή από τις 6 πμ. Οι αθλητές που θα έρθουν στην Αμφίκλεια στις 15/6 θα πρέπει να φροντίσουν να βρίσκονται στη γραμματεία μέχρι τις 7:30 πμ.
   Όλοι οι αθλητές θα παραλάβουν αριθμό συμμετοχής καιchip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, ενώ όσοι δεν είχαν έρθει στη γραμματεία στις 27/4 θα παραλάβουν και το υπόλοιπο πακέτο συμμετοχής. Όσοι δεν παρέδωσαν το chipηλεκτρονικής χρονομέτρησης στις 27/4 παρακαλούνται να το φέρουν μαζί και να το παραδώσουν.
   Για όσους θα βρίσκονται στην Αμφίκλεια από το Σάββατο, να θυμίσουμε τους παιδικούς αγώνες για παιδιά έως 15 ετών που θα γίνουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Οργανωτική επιτροπή Μονοπάτι Παρνασσού 2014
http://dionysosamfiklias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου